Actieve uitjes op Texel

Teambuiling Texel heeft giga veel activiteiten voor iedere doelgroep!

logo-teambuilding-texel
Bekijk ze op de website

Beklim de vuurtoren

Op Texel is een vuurtoren die in het noorden gelegen is, net buiten De Cocksdorp. Het leuke aan deze vuurtoren is, dat het mogelijk is om deze te beklimmen. De vuurtoren heeft 118 treden, maar het is natuurlijk leuk om dit de kinderen te laten tellen!

Vuurtorenweg 134 De Cocksdorp

Het water op met een boot

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de zeehonden of ga mee op een garnalenboot. Het is een echte beleving op zo’n boot en het is absoluut ook leuk om mee te gaan zonder dat je van vis houdt.  Er zijn meerdere boten die de passagiers meenemen tijdens het vissen, het is altijd verstandig om een ticket online te bestellen.

Haven Oudeschild

Knuffel met de lammetjes

Breng een bezoek aan de vele verschillende schapen bij de Schapenboerderij Texel. Het ligt net buiten Den Burg en ze geven er een kijkje in het boerenleven. Het is perfect voor gezinnen met jonge’ kinderen.

Pontweg 77 Den Burg

Escaperoom

De naam verklapt eigenlijk alles al in dit geval! Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de kamer verlaat. Dit klinkt natuurlijk hartstikke makkelijk, maar wacht maar af. Het is niet zo makkelijk als het lijkt. Het is belangrijk dat met zijn alle samenwerkt, niet binnen de lijntjes denkt en vooral alles probeert.

De Ruyterstraat 60 Oudeschild

Karten

Uitdagende bochten, hoge snelheden, een lang recht stuk en de geur van rubber op het asfalt!  Op Circuitpark Karting Texel kun je terecht om te karten en kinderkarten, maar ook voor midgetgolfen of om te eten en drinken, jezelf in de speeltuin te verliezen en op de picknickweide heerlijk in de zon te liggen. Er is voor ieder wat wil(d)s!

Akenbuurt 14 Den Burg

Op de fiets

Ontdek Texel op de fiets! Texel heeft talloze kilometers aan fietsroutes over het hele eiland. Wil je vooraf alvast uw fietsen huren? Ieder gewenst type kan bij ons worden bezorgd, van damesfiets tot elektrische fiets en van kinderfiets tot mountainbike. Huur nu zelf alvast je fietsen, zodat deze klaarstaan bij aankomst.

fietsenoptexel.nl

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram