Actueel, blogs & acties

Actueel: Coronavirus

By 17 maart 2020 mei 24th, 2020 No Comments

Actueel: Coronavirus

1,5 meter samenleving op Texel

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig en in in sommige gevallen zorgt het voor vragen over je reservering of je verblijf op Texel. De VVV Texel heeft alle benodigde informatie die van toepassing is op een verblijf met inachtneming van de coronamaatregelen verzameld op haar website. Hier kun je veel informatie vinden.

Alle informatie bekijken
Geboekt vóór 15 maart 2020?

We snappen dat je vragen hebt als je al vóór de coronacrisis geboekt had. Voor vragen over boekingen, neem contact op bij de partij waar je hebt geboekt. Dan bekijken we per boeking wat er mogelijk is. We kunnen helaas niet maanden vooruit kijken, waardoor we ook geen uitspraken kunnen doen over boekingen waarvan de regels/richtlijnen nog niet duidelijk of definitief zijn. We handelen daarom alleen naar naar de regels/richtlijnen die tot dusver definitief bekend zijn.

Stuur ons een E-mail
Nieuwe reservering maken

Houd je er tijdens het maken van een nieuwe reservering rekening mee dat de regels van de overheid / het RIVM worden nageleefd tijdens je verblijf? We gaan ervan uit dat je hier kennis van hebt genomen.

We raden aan om ergens een passende reisverzekering af te sluiten, zo ben je zekerder en kun je met een geruster gevoel reserveren.

Je gaat er bij het reserveren mee akkoord dat je, samen met je reisgezelschap, verantwoordelijk bent voor het naleven van de richtlijnen en regels omtrent Covid-19. Je stelt, samen met je reisgezelschap, Vakantieboerderij Hoeve Vianen in geen enkele vorm aansprakelijk voor eventuele onverhoopte gevolgen die hiermee in verband staan.

Op verblijven t/m 31 juni gelden deze maatregelen

Ben je één huishouden? Dan mag je gewoon gebruik maken van al onze accommodaties, ongeacht het aantal personen binnen het huishouden. Er hoeft geen minimale afstand bewaard te worden. Je leeft thuis immers ook met elkaar onder één dak.

Ben je met meerdere huishoudens? Dan is het tot en met 31 juni niet toegestaan om met meer dan 3 personen uit verschillende huishoudens samen te komen in een accommodatie.

De verantwoordelijkheid van reserveringen en het verblijf ligt bij de gast.

Vanaf 1 juli zijn deze maatregelen van toepassing.

Samenkomsten tot 30 personen worden toegestaan. Er geldt dat er 1,5 meter afstand gehouden dient te worden tussen personen die ouder dan 12 jaar zijn én uit verschillende huishoudens komen. Tussen personen jonger dan 13 jaar geldt zoveel mogelijk de afstand bewaren waar mogelijk.

Voor een enkel huishouden geldt dat er onderling géén minimale afstand geldt.

Tijdens je verblijf

Als je besluit een reeds gemaakte boeking door te laten gaan of een nieuwe boeking te maken ben je van harte welkom. In de basis gelden altijd de regels van de overheid / het RIVM, zoals die overal in ons land gelden. Het feit is dat ook tijdens je verblijf deze regels gelden. We moeten leren omgaan met de 1,5 meter economie, omdat dit nog zeker maanden lang onder ons is.Wij doen ons uiterste best om jouw accommodatie schoon en veilig op te leveren.  Daarnaast is het erg handig als je je goed voorbereidt door bijvoorbeeld geschikte handgel, zeep, desinfectie spray en/of desinfectie doekjes mee te nemen en te gebruiken tijdens je verblijf. Zo zorgen we er samen voor dat we de situatie onder controle kunnen houden.

* De informatie op deze pagina is op basis van wat we op dit moment weten. Er regelmatig  aanpassingen voor specifiek onze branche, waardoor regels weer kunnen veranderen. Op de bovenstaande informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

nl de instagram fb

Boek je ook rechtstreeks?