Skip to main content
Actueel, blogs & acties

Actueel: Coronavirus

By 17 maart 2020juli 21st, 2021No Comments

Actueel: Coronavirus

1,5 meter samenleving op Texel

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig en in in sommige gevallen zorgt het voor vragen over je reservering of je verblijf op Texel. Stap voor stap mogen we weer wat meer. Op deze pagina vind je de informatie van de geldende regels.

De VVV Texel heeft daarnaast alle benodigde Covid-19 informatie die van toepassing tijdens je verblijf op Texel verzameld.

Alle informatie bekijken
Bij vragen stuur ons een mail

Via telefoon maken we geen afspraken, omdat we afspraken graag zwart op wit willen zetten. Stuur ons daarom een mail, we zijn goed bereikbaar. We behandelen alleen rechtstreekse boekingen met een verblijfsperiode waarvan de regels/richtlijnen definitief bekend zijn.

Stuur ons een E-mail
Deze maatregelen zijn van toepassing.

De geldende maatregelen vind je hier op de website van de overheid.

Onze accommodaties zijn beschikbaar, dit staat los van de grootte van het gezelschap.

Zolang de maatregelen gelden kunnen wij geen bedrijfs- en/of vriendengroepen ontvangen in een accommodatie.

Op de TESO boot van en naar Texel dien je een mondkapje te dragen als je niet in je auto zit of  zonder auto de overtocht maakt.

Tijdens je verblijf

Als je besluit een reeds gemaakte boeking door te laten gaan of een nieuwe boeking te maken ben je van harte welkom. In de basis gelden altijd de regels van de overheid / het RIVM, zoals die overal in ons land gelden. Wij doen ons uiterste best om jouw accommodatie schoon en veilig op te leveren.  Daarnaast is het erg handig als je je goed voorbereidt door bijvoorbeeld geschikte handgel, zeep, desinfectie spray en/of desinfectie doekjes mee te nemen en te gebruiken tijdens je verblijf. Zo zorgen we er samen voor dat we de situatie onder controle kunnen houden.

 

Eten afhalen en bezorgen op Texel

Veel horecabedrijven doen aan afhaal en/of bezorgen. Kijk eens op de Facebookpagina van Horeca platform Texel. Hier vind je veel van het actuele aanbod. Als je op een restaurant klikt ga je naar de website van dat restaurant en kun je bekijken of zij afhaal en/of bezorging aanbieden.

Let op: Omdat de bezorger niet altijd weet naar welke accommodatie hij/zij moet komen, is het het makkelijkste als de bezorger je telefoonnummer geeft zodat hij/zij kan bellen wanneer je bestelling er is. U kunt de bestelling dan ophalen bij de bezorger op het parkeerterrein van onze vakantieboerderij.

Lees ook de informatiebrief aan Texel gasten:

Informatiebrief voor Texel gasten
Aanvullende voorwaarden Corona

Vanwege covid-19 biedt Vakantieboerderij Hoeve Vianen naast de regulier geldende boekingsvoorwaarden, de onderstaande aanvullende voorwaarden. 

Deze voorwaarden zijn limitatief. U kunt dus geen aanspraak maken op andere, niet genoemde voorwaarden.

Heeft u een rechtstreekse reservering gemaakt bij Vakantieboerderij Hoeve Vianen dan gelden de volgende aanvullende voorwaarden, (zolang de beperkende maatregelen voor deze pandemie van kracht zijn*):  

  • Gratis annuleren binnen 14 dagen na het maken van de reservering

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, maar alleen als uw aankomstdatum (nog) niet binnen 28 dagen valt. Voor reserveringen die 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf zijn gedaan is kosteloos annuleren niet mogelijk. 

Na 14 dagen vanaf het maken van de reservering zijn de kosten van annuleren als volgt: langer dan 28 dagen vóór aankomst betaalt u 40% van de totale reissom en korter dan 28 dagen vóór aankomst betaalt u 100%. 

Het  is raadzaam om een passende annuleringsverzekering af te sluiten. 

  • Reservering omboeken tot 28 dagen voor aankomst 

Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om één keer uw reservering gratis** om te boeken. De huursom van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. 

Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. 

Voorwaarden voor het omboeken:

  • De reservering kan enkel tot 28 dagen voor aankomst verplaatst worden. 
  • Een reservering kan één keer verplaatst worden, na verplaatsing is de reservering non refundable. Dit houdt in dat er onder geen enkele omstandigheid een terugbetaling wordt gedaan bij annulering en er geen andere opties meer aangeboden worden vanuit Hoeve Vianen. 
  • De reservering kan niet naar alle periodes in het jaar verplaatst worden. 

Er kan, op basis van beschikbaarheid, naar de onderstaande periodes verplaatst worden:

  • november 2021 (gehele maand)
  • december 2021 (tot 20 december)
  • februari 2022 (vakantie uitgesloten)
  • maart 2022 (vanaf 7 maart)

* De aanvullende voorwaarden zijn geldig voor reserveringen met aankomst tot 31-12-2021 tenzij de Nederlandse overheid eerder aangeeft dat de maatregelen niet meer van kracht zijn. De aanvullende voorwaarden zijn enkel geldig voor reserveringen die rechtstreeks bij Vakantieboerderij Hoeve Vianen gemaakt zijn. Deze voorwaarden zijn niet geldig op reserveringen via een derde partij, u kunt contact opnemen met het bedrijf waar u de boeking heeft geplaatst.  

Indien een reservering eerder al verplaatst is, zijn bovenstaande voorwaarden niet van toepassing, Dit omdat de reservering dan een non refundable betreft. 

** Er worden geen wijzigingskosten in rekening gebracht. 

Nieuwe reservering maken

Houd je er tijdens het maken van een nieuwe reservering rekening mee dat de regels van de overheid / het RIVM worden nageleefd tijdens je verblijf? We gaan ervan uit dat je hier kennis van hebt genomen.

We raden aan om ergens een passende reisverzekering af te sluiten, zo ben je zekerder en kun je met een geruster gevoel reserveren.

Je gaat er bij het reserveren mee akkoord dat je, samen met je reisgezelschap, verantwoordelijk bent voor het naleven van de richtlijnen en regels omtrent Covid-19. Binnen de accommodatie ben je zelf verantwoordelijk voor de opvatting en uitvoering van de maatregelen. Je stelt, samen met je reisgezelschap, Vakantieboerderij Hoeve Vianen in geen enkele vorm aansprakelijk voor eventuele onverhoopte gevolgen die in verband staan met Covid-19.

* De informatie op deze pagina is op basis van wat we op dit moment weten. Er zijn regelmatig  aanpassingen specifiek voor onze branche, waardoor regels weer kunnen veranderen. Op de bovenstaande informatie op deze pagina kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

nl de instagram fb

Boek je ook rechtstreeks?