Actueel, blogs & acties

Actueel: Coronavirus

By 17 maart 2020november 23rd, 2020No Comments

Actueel: Coronavirus

1,5 meter samenleving op Texel

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig en in in sommige gevallen zorgt het voor vragen over je reservering of je verblijf op Texel. Stap voor stap mogen we weer wat meer. Op deze pagina vind je de informatie van de geldende regels.

De VVV Texel heeft daarnaast alle benodigde Covid-19 informatie die van toepassing tijdens je verblijf op Texel verzameld.

Alle informatie bekijken
TEXELMAP APP DOWNLOADEN

Texel heeft i.v.m. corona de ‘TexelMap’ app gelanceerd. Een systeem waarmee de capaciteit op populaire locaties op Texel wordt gemanaged en gecontroleerde spreiding over het eiland proactief wordt toegepast. Iedereen kan zo veilig en verantwoord genieten van rust en ruimte. We raden al onze gasten aan de app te gebruiken.

  • Realtime zicht op capaciteit van locaties op Texel
  • Pro-actief aanbod van alternatieve activiteiten
  • Verantwoord genieten van rust en ruimte
  • Reserveer direct een tijdslot

appstore

playstore

Geboekt vóór 15 maart 2020?

We snappen dat je vragen hebt als je al vóór de coronacrisis geboekt had. Voor vragen over boekingen, kijk eerst op deze pagina of je een antwoord op je vraag kunt vinden. Neem anders contact op bij de partij waar je hebt geboekt, dan bekijken we per boeking wat er mogelijk is. Heb je bij ons rechtstreeks geboekt? Stuur dan een mail. Heb je via een ander kanaal geboekt, neem dan daar contact op.

 

Bij vragen stuur ons een mail

Via telefoon maken we geen afspraken, omdat we afspraken graag zwart op wit willen zetten. Stuur ons daarom een mail, we zijn goed bereikbaar. We behandelen alleen rechtstreekse boekingen met een verblijfsperiode waarvan de regels/richtlijnen definitief bekend zijn.

Stuur ons een E-mail
Nieuwe reservering maken

Houd je er tijdens het maken van een nieuwe reservering rekening mee dat de regels van de overheid / het RIVM worden nageleefd tijdens je verblijf? We gaan ervan uit dat je hier kennis van hebt genomen.

We raden aan om ergens een passende reisverzekering af te sluiten, zo ben je zekerder en kun je met een geruster gevoel reserveren.

Je gaat er bij het reserveren mee akkoord dat je, samen met je reisgezelschap, verantwoordelijk bent voor het naleven van de richtlijnen en regels omtrent Covid-19. Binnen de accommodatie ben je zelf verantwoordelijk voor de opvatting en uitvoering van de maatregelen. Je stelt, samen met je reisgezelschap, Vakantieboerderij Hoeve Vianen in geen enkele vorm aansprakelijk voor eventuele onverhoopte gevolgen die in verband staan met Covid-19.

Deze maatregelen zijn van toepassing.

Er geldt dat er 1,5 meter afstand gehouden dient te worden tussen personen die ouder dan 12 jaar zijn én uit verschillende huishoudens komen. Tussen personen jonger dan 13 jaar geldt zoveel mogelijk de afstand bewaren waar mogelijk. Voor een enkel huishouden geldt dat er onderling géén minimale afstand geldt.

Een gezelschap mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar). Voor een enkel huishouden geldt geen maximale groepsgrootte. Onze accommodaties zijn beschikbaar, dit staat lost van de grootte van het gezelschap.

Dit betekent dat wij geen bedrijfs- en/of vriendengroepen kunnen ontvangen in een accommodatie.

Op de TESO boot van en naar Texel dien je een mondkapje te dragen als je niet in je auto zit of  zonder auto de overtocht maakt.

Tijdens je verblijf

Als je besluit een reeds gemaakte boeking door te laten gaan of een nieuwe boeking te maken ben je van harte welkom. In de basis gelden altijd de regels van de overheid / het RIVM, zoals die overal in ons land gelden. Het feit is dat ook tijdens je verblijf deze regels gelden. We moeten leren omgaan met de 1,5 meter economie, omdat dit nog zeker een tijd onder ons is.Wij doen ons uiterste best om jouw accommodatie schoon en veilig op te leveren.  Daarnaast is het erg handig als je je goed voorbereidt door bijvoorbeeld geschikte handgel, zeep, desinfectie spray en/of desinfectie doekjes mee te nemen en te gebruiken tijdens je verblijf. Zo zorgen we er samen voor dat we de situatie onder controle kunnen houden.

 

Lees ook de informatiebrief aan Texel gasten:

Informatiebrief voor Texel gasten

* De informatie op deze pagina is op basis van wat we op dit moment weten. Er zijn regelmatig  aanpassingen specifiek voor onze branche, waardoor regels weer kunnen veranderen. Op de bovenstaande informatie op deze pagina kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

nl de instagram fb

Boek je ook rechtstreeks?

COVID-19