Groepsverblijf op Texel

Groepsverblijven op Texel voor 10, 15, 20, 25... tot wel 40 personen

Op zoek naar een groepsaccommodatie op Texel voor jou en je familie, vrienden of vereniging? Als accommodatie voor je vakantie of uitje? Dan ben je bij Vakantieboerderij Hoeve Vianen aan het juiste adres. Op onze gerenoveerde vakantieboerderij hebben we drie verblijven, waarvan één van 12 personen en twee van 10 personen.

Het leuke is dat je ondanks dat je met een grote groep bent, wel optimaal kunt genieten van de ruimte en luxe. Bovendien staan alle accommodaties op hetzelfde terrein naast elkaar. Je kunt dus gemakkelijk samen zijn, ondanks dat je in verschillende accommodaties verblijft. Alle accommodaties hebben een luxe inrichting en voornamelijk twee-persoons slaapkamers. Er zijn echter ook twee verblijven met een ruime slaapzolder met vier bedden.

Het terrein is omringd met een grote omheinde tuin en speelweide, waar je heerlijk met elkaar buiten kunt zijn. Er zijn onder andere speeltoestellen, een grasveld, tuinsets en een barbecueplaats.

Vakantiehuis op Texel voor 14,15 of 16 personen

Naast onze grote accommodaties hebben we ook nog twee accommodaties voor 2-4 personen. Ideaal als aanvulling als je bijvoorbeeld met 14 of 16 personen wilt komen.

Vakantiehuis op Texel voor 20 personen

Wanneer je met een groter gezelschap op zoek bent naar een geschikte accommodatie, is onze vakantieboerderij in veel gevallen een goede optie. Door verschillende van onze accommodaties te combineren is het goed mogelijk om bijvoorbeeld met 20, 25 of 30 personen te verblijven en hebben we in totaal plek voor 40 personen.

Heb je interesse in een groepsaccommodatie op Texel?

Bekijk dan eens onze accommodaties en boek gemakkelijk via onze website of neem contact op voor de mogelijkheden via info@hoevevianen.nl

 
 
 
 
Bekijken

10 personen vakantiehuis

De Vuurtoren

dog
1x
 
 
 
 
Bekijken

12 personen vakantiehuis

De Muy

dog
1x
 
 
 
 
Bekijken

10 personen vakantiehuis

De Slufter

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram