Skip to main content
Aktuel, Blogs & Aktionen

Winters Texel

By 2 Januar 2023März 9th, 2023No Comments

De winter naar Texel

Ontdek de winterse schoonheid van Texel bij Hoeve Vianen

Kom deze winter in februari of maart ‘Boergondisch’ verblijven op onze voormalige boerderij ‘Hoeve Vianen’. Verblijf met vrienden of familie in één van onze cosy Farm-lodges. Geschikt voor 2-4, 10 en 12 personen. Maak mooie herinneringen en ontdek de unieke winterschoonheid van Texel…

Onze grotere accommodaties zijn ingericht voor 10 of 12 personen, maar uiteraard ook geschikt voor bijvoorbeeld 6 of 8 personen. Lekker ruim! Naast onze grote accommodaties hebben we ook nog twee kleine accommodaties voor 2 tot 4 personen.

Wij kunnen samengestelde gezinnen en/of vrienden ontvangen tot 40 personen. Ook met gezelschappen van 6, 7, 8 of 9 personen ben je bij vakantieboerderij Hoeve Vianen zeker aan het juiste adres.

Hoeve Vianen heeft drie hondvriendelijke vakantiehuizen op Texel waar je een hond mee kunt nemen. Dit zijn onze vakantiehuizen De MuyDe Vuurtoren en Hogezandskil. Hier lees je er meer over je verblijf met hond.

Ons erf  ligt in een rustige, groene en ruime omgeving en toch zijn alle bestemmingen op het eiland binnen 20 minuten bereikbaar. Zo zijn de de dorpjes en strand nabij. Ook parkeren is bij ons geen probleem. Op onze landgoed hebben wij voldoende ruimte om de auto gratis te parkeren. Met onze grote groene afgeheinde weide met zandbak, schommels, tafeltennistafel, skelters en speelhuisje zijn wij ook uitermate geschikt voor families met jonge kinderen.

hoeve vianen winter

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram

Boek je ook rechtstreeks?