Skip to main content
Prive

Nieuw team bij Hoeve Vianen!

By 26 oktober 2018maart 9th, 2023No Comments

Een nieuw team aan het roer

coen_en_lisanne

Vanaf heden mogen wij ons de nieuwe trotse eigenaren van de Vakantieboerderij Hoeve Vianen noemen. Zoals je kunt begrijpen keken we hier erg naar uit. Maar ja wie zijn wij nou eigenlijk? Tuurlijk, we kunnen ons voorstellen met onze namen maar dat is wel heel simpel en saai vind je niet! Wij doen alles graag op onze eigen manier dus ook het voorstellen.

De Texelse van Gogh, mét oor

Dat is Coen. Hij werkt als webdesigner en online Marketeer. Alles wat hij ontwerp en bedenkt op gebied van zowel websites, drukwerk en marketing is bijzonder tof en inspirerend. Voor Hoeve Vianen pakt Coen vooral de online kant op en werkt hij samen met Lisanne aan de creative ideeën. 

De aangespoelde gastvrouw

Dat is Lisanne, die vanuit het mooie Ugchelen is aangespoeld. Alles wat zij bedenkt is weloverwogen en draagt bij aan de service voor de gasten die op Hoeve Vianen komen genieten.

Hoeve Vianen is de plek waar de passies van beide teamplayers voor de online en offline wereld samen komen.

Wij als gloednieuw team zullen er iedere dag weer alles aan doen om jouw tijd op Texel bijzonder te maken, want laten we even eerlijk zijn, er is niets wat leuker dan samen nieuwe herinneringen maken. Ons lijkt het ontzettend leuk om jullie te mogen ontvangen op Hoeve Vianen! Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk onze accommodaties en boek direct.

Als trotse eigenaren van Hoeve Vianen sluiten wij af met Texelse groetjes,

Coen Slot en Lisanne van den Nieuwendijk

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram

Boek je ook rechtstreeks?