Groepsverblijf op Texel

Groepsverblijven op Texel voor 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12... tot wel 40 personen

Op zoek naar een groepsverblijf op Texel voor jou en je familie, vrienden of vereniging? Als accommodatie voor je vakantie of uitje? Dan ben je bij Vakantieboerderij Hoeve Vianen aan het juiste adres.

Op onze gerenoveerde vakantieboerderij hebben we 3 verblijven, waarvan één van 12 personen en twee van 10 personen. Daarnaast hebben we ook nog twee Persoons appartementen. In totaal kunnen we dan ook groepen aannemen tot wel 40 personen.

Het leuke is dat je ondanks dat je met een grote groep bent, wel optimaal kunt genieten van de ruimte en luxe. Bovendien staan alle accommodaties op hetzelfde terrein naast elkaar. Je kunt dus gemakkelijk samen zijn, ondanks dat je in verschillende accommodaties verblijft. Alle accommodaties hebben een luxe inrichting en voornamelijk twee-persoons slaapkamers. Er zijn echter ook twee verblijven met een ruime slaapzolder met vier bedden.

Het terrein is omringd met een grote omheinde tuin en speelweide, waar je heerlijk met elkaar buiten kunt zijn. Er zijn onder andere speeltoestellen, een grasveld, tuinsets en een barbecueplaats.

Heb je interesse in grote groepsverblijven op Texel?

Bekijk dan eens onze accommodaties en boek gemakkelijk via onze website

 
 
 
Bekijken

10 personen vakantiehuis

De Vuurtoren

dog
1x
 
 
 
 
Bekijken

12 personen vakantiehuis

De Muy

dog
1x
 
 
 
 
Bekijken

10 personen vakantiehuis

De Slufter

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram
instagram
facebook
instagram
facebook