Vakantiehuis Texel voor 6 of 8 personen

Met 6 of 8 personen naar Texel

Onze accommodaties zijn genoemd naar de omliggende natuurgebieden van onze Texelse vakantieboerderij en zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle luxe. Ook is er gratis internet (WIFI) voor onze gasten.

Wij kunnen samengestelde gezinnen en/of vrienden ontvangen tot 40 personen. Ook met gezelschappen van 6, 7, 8 of 9 personen ben je bij vakantieboerderij Hoeve Vianen zeker aan het juiste adres.

Ons erf  ligt in een rustige, groene en ruime omgeving en toch zijn alle bestemmingen op het eiland binnen 20 minuten bereikbaar. Zo zijn de de dorpjes en strand nabij. Ook parkeren is bij ons geen probleem. Op onze landgoed hebben wij voldoende ruimte om de auto gratis te parkeren. Met onze grote groene afgeheinde weide met zandbak, schommels, tafeltennistafel, skelters en speelhuisje zijn wij ook uitermate geschikt voor families met jonge kinderen.

Onze grotere accommodaties zijn ingericht voor 10 of 12 personen, maar uiteraard ook geschikt voor bijvoorbeeld 6 of 8 personen. Lekker ruim! Naast onze grote accommodaties hebben we ook nog twee kleine accommodaties voor 2 tot 4 personen.

Bekijk onze accommodaties

 
 
 
 
Bekijken

6 tot 10 persoons vakantiehuis

De Vuurtoren

dog
1x
 
 
 
 
Bekijken

6 tot 12 persoons accommodatie

De Muy

dog
1x
 
 
 
 
Bekijken

6 tot 10 persoons vakantiehuis

De Slufter

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram