Vakantiehuis Texel voor 6 of 8 personen

Vakantiehuisje texel 6 tot 8 personen

Ben je je aan het oriënteren voor een vakantiewoning op Texel met een gezelschap van 6 tot 8 personen? Zoek niet verder dan Hoeve Vianen! Onze prachtige vakantiehuizen zijn een perfecte accommodatie voor grotere gezelschappen en bieden de voordelen die jouw verblijf comfortabel maken.

Onze grotere Farm Lodges De Muy, De Slufter en De Vuurtoren heen een ruim interieur met meer dan voldoende ruimte voor 8 personen, aangezien deze woningen ingericht zijn voor 10 of 12 personen. De grote en gezellige woonkamers en eethoeken bieden ook voldoende ruimte voor groepsactiviteiten, waardoor het gemakkelijk is om quality time samen door te brengen.

Betaalbare 6-8 accommodatie op Texel met een goed uitgerust interieur

Onze Farm Lodges zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf op het eiland. De keuken is uitgerust met o.a. vaatwasser, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Er is ook een centrale wasmachine aanwezig, dus hoef je je geen zorgen te maken dat je tijdens het verblijf zonder schone kleding komt te zitten.

Prachtige omgeving

Hoeve Vianen is landelijk gelegen in het noorden van Texel, in de buurt van charmante dorpjes De Cocksdorp en Oosterend. Onze hoeve is een goede uitvalsbasis voor tussen Texel activiteiten. Alle bestemmingen op het eiland zijn binnen 20 minuten bereikbaar. Ook parkeren is bij ons geen probleem. Hoewel op Texel betaald parkeren geldt op veel plekken, hebben wij voldoende ruimte om de auto gratis te kunnen parkeren. Er is genoeg te zien en te doen in de omgeving, zodat iedereen in jouw reisgezelschap wel iets vindt wat hij of zij leuk vindt. Heb je nog wat inspiratie nodig voor tijdens je verblijf op Texel? Kijk eens op onze tips pagina

Bekijk onze accommodaties

 
 
 
 
Bekijken

6 tot 10 persoons vakantiehuis

De Vuurtoren

dog
1x
 
 
 
 
Bekijken

6 tot 12 persoons accommodatie

De Muy

dog
1x
 
 
 
 
Bekijken

6 tot 10 persoons vakantiehuis

De Slufter

dog
1x

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram