Skip to main content
Actueel, blogs & acties

Waarom kiezen voor Hoeve Vianen?

By 27 oktober 2018augustus 9th, 2020No Comments

Waarom kiezen voor Hoeve Vianen?

hoeve_vianen_plezier
tuin

Soms lijkt het wel alsof iedereen geleefd wordt en niet meer stilstaat bij datgene dat er echt toe doet, namelijk GENIETEN.
Het leven gaat voor ons om zoveel mogelijk genieten van momenten samen en het maken van nieuwe herinneringen. Voor het maken van herinneringen is namelijk helemaal niet veel nodig, dit kan al als je geniet van een goed gesprek tijdens een strandwandeling of wanneer je naar de zonsondergang kijkt.

Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat er veel mensen zijn die even willen los willen komen van de dagelijkse bezigheden. Waarom zou je dan niet gauw je spullen inpakken en gewoon even gaan: Texel is helemaal niet ver weg, maar toch is het vakantiegevoel snel aanwezig. We zullen de redenen om voor Hoeve Vianen te kiezen, beperken tot 3.

  1. Rust en ruimte

Zoals de naam al verklapt is Hoeve Vianen een boerderij van oudsher.

Zoals je misschien dus al kunt raden ligt Vianen dus erg landelijk, midden op het eiland om precies te zijn. Dit houdt in dat de reistijd naar de dorpjes mooi verdeeld is. Zo is het winkelhart van Texel: Den burg op 10 km afstand gelegen, de badplaats van Texel: De Koog ligt op 9 km afstand. Het noordelijkste dorp: De Cocksdorp is op 5 km van Hoeve Vianen gelegen. Oftwel je kunt alle kanten op zonder je kostbare tijd te voldoen aan het reizen naar…

  1. Persoonlijke touch

Wij als eigenaren houden van persoonlijke aandacht! Zo zullen wij altijd ons uiterste doen om je persoonlijk wegwijs te maken tijdens uw aankomst op het eiland.

Verder zul je op ons kunnen rekenen voor tips over het eiland, afgestemd op families en/of vrienden en gezinnen.

Wij houden ervan om het verblijf van onze gasten zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden. Heb je een speciale wens wat betreft je verblijf? Laat het ons dan weten, we houden wel van een uitdaging!

  1.  Kindvriendelijke omgeving

Met een afgesloten speelweide die zo groot is als je je maar kunt inbeelden, is dit plek voor kinderen om te genieten van het buitenleven!

Volgens ons horen kinderen lekker buiten te zijn en plezier te maken, of dat nou is met een bal of in het klimrek dat maakt ons niet uit. Zolang ieder kind dat bij Vianen verblijft maar met een grote glimlach in slaap valt na een dag buiten te zijn geweest

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram

Boek je ook rechtstreeks?