Fietsen op Texel

fietsen op Texel

Fietsen huren op Texel

Inclusief service & fietskaart

Wij leveren veel soorten fietsen uit voorraad voor iedereen, ook voor groepen. Met het gehele gezin kun je naar heerlijk genieten van het Texelse fietsroutenetwerk met talloze oplaadpunten. Onze partner Fietsen Op Texel biedt hulp en service bij pech onderweg en voor accessoires en reparaties kun je terecht in de filialen in De Koog en De Cocksdorp.

Fietsroutes op Texel

Texel heeft een fietsroutenetwerk met knooppunten. Daarmee kun je zelf je route en de lengte van de route bepalen. Het netwerk is 170 kilometer lang en telt 57 knooppunten. Infopanelen langs de route geven de nummers van de knooppunten aan en de afstanden tussen de knooppunten. Indien je verblijft in een accommodatie van Hoeve Vianen ontvang je gratis een fietskaart van Texel met het netwerk van knooppunten. Zo kun je van knooppunt naar knooppunt fietsen en op elk knooppunt een keuze maken welke route je vervolgt.

Let op: Je huurt een fiets minimaal voor twee dagen en bij een reservering zijn de algemene voorwaarden van Fietsen Op Texel van toepassing.

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram
instagram
facebook
instagram
facebook