Fietsen op Texel

fietsen op Texel

Fietsen huren op Texel

Inclusief gratis pech service

Wij leveren veel soorten fietsen uit voorraad voor iedereen, ook voor groepen. Met het gehele gezin kun je heerlijk genieten van het Texelse fietsroutenetwerk met talloze oplaadpunten. Onze partner Fietsen Op Texel biedt hulp en service bij pech onderweg en voor accessoires en reparaties kun je terecht in de filialen in de dorpen De Koog, Den Burg en De Cocksdorp.

Fietsroutes op Texel

Texel heeft een fietsroutenetwerk met knooppunten. Daarmee kun je zelf je route en de lengte daarvan bepalen. Het netwerk is 170 kilometer lang en telt 57 knooppunten. Infopanelen langs de route geven de nummers van de knooppunten aan en de afstanden tussen de knooppunten.

Let op: Je huurt een fiets minimaal voor twee dagen en je dient de fietsen minimaal twee dagen van tevoren te reserveren. Lukt dit niet meer? Je kunt dan langs gaan in een filiaal om ter plekke fietsen te huren. Dit is op basis van beschikbaarheid en de fietsen dienen hier dan ook teruggebracht te worden. Op fietsreserveringen zijn de algemene voorwaarden van Fietsen Op Texel van toepassing.

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram