Fietsen op Texel

fietsen op Texel

Fietsen huren op Texel

Inclusief gratis pech service

Wij leveren veel soorten fietsen uit voorraad voor iedereen, ook voor groepen. Met het gehele gezin of reisgezelschap kun je heerlijk genieten van het Texelse fietsroutenetwerk met talloze oplaadpunten. Onze partner Fietsen Op Texel biedt hulp en service bij pech onderweg en voor accessoires en reparaties kun je terecht in de filialen in de dorpen De Koog, Den Burg en De Cocksdorp.

Als je de fietsen via onze website huurt, worden ze bezorgd in de ochtend op de dag van huuraanvang en weer opgehaald als de huurperiode verstreken is. Je hoeft enkel te zorgen dat de fietsen weer op de plek staan waar ze ook voor je klaargezet waren.

Fietsroutes op Texel

Texel heeft een fietsroutenetwerk met fietsknooppunten. Daarmee kun je zelf je route en de lengte daarvan bepalen. Het netwerk is zo’n 170 kilometer lang en telt meer dan 70 knooppunten. Infopanelen langs de route geven de nummers van de knooppunten aan en de afstanden tussen de knooppunten.

Let op: Je huurt een fiets minimaal voor twee dagen en je dient de fietsen minimaal twee dagen van tevoren te reserveren. Lukt dit niet meer? Je kunt dan langs gaan in een filiaal om ter plekke fietsen te huren. Dit is op basis van beschikbaarheid en de fietsen dienen hier dan ook teruggebracht te worden. Voor kinderfietsen raden we aan deze in een filiaal te huren, zodat kinderen dan eerst kunnen passen. Op fietsreserveringen zijn de algemene voorwaarden van Fietsen Op Texel van toepassing.

Naar bestelpagina

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram