Omgeving & activiteiten

Hoeve Vianen

De Omgeving

Hoeve Vianen is landelijk gelegen in polder Eierland, het noordelijke deel van Texel.  Hier geniet je van een oase van rust en ruimte.

In de polder liggen twee natuurgebieden. Natuurgebied Hogezandskil, dit is een oude kreekarm en natuurgebied De Roggesloot. Deze ligt nabij het dorp De Cocksdorp, op ongeveer 6 kilometer van Hoeve Vianen.

Ook is er natuurgebied De Slufter. In dit gebied op ongeveer 3,5 kilometer van Hoeve Vianen, kan de zee ongehinderd binnenstromen. Door het gebied lopen verschillende wandelroutes. De Slufter is echt een aanrader en dat het hele jaar door!

Het terrein

Vakantieboerderij Hoeve Vianen heeft vier appartementen en een vrijstaande vakantiewoning. Je kunt bij ons terecht met families, collega’s of groepen tot maximaal 40 personen. Onze woonboerderij vormt een prima basis voor uitstapjes op Texel. Wil je het Texelse landleven ervaren en wakker worden met rustgevende vogelgeluiden? Kom dan overnachten op onze Texelse woonboerderij. Zoek een accommodatie naar wens, bekijk de beschikbaarheid en maak dan gemakkelijk een boeking via ons reserveersysteem.

Omdat wij de rust van onze gasten willen waarborgen, gelden er op Hoeve Vianen regels wat betreft het verblijf. Deze regels zijn te vinden in onze algemene voorwaarden.

Het strand dichtbij

Op vakantieboerderij Hoeve Vianen geniet je van de rust en ruimte waar Texel om bekend staat. Het strand is dichtbij en de pittoreske dorpjes Oosterend, De Koog en De Cocksdorp zijn per auto of fiets snel bereikbaar. Bij de boerderij is een grote speelweide, een barbecueplaats en een boomgaard.

Je kunt fietsen bij ons huren en via onze broodjesservice, heb je iedere dag heerlijk vers brood. Kom ook Texels genieten en reserveer nu!

Algemene faciliteiten op de vakantieboerderij

rust-natuur-ruimte

Ruime omgeving

e-bike-oplaadpunt

E-bikes opladen

parkeren

Gratis parkeren

kindvriendelijk

Kindvriendelijk

wifi

Gratis Wifi

fiets

Topkwaliteit fietsen huren

broodjesservice

Eten bezorgservice

rookvrij

Rookvrij

Activiteiten voor op de Texel bucketlist

Texel is niet alleen het grootste Waddeneiland, maar ook het leukste! Geniet van de veelzijdigheid en trek eropuit! Maak kennis met echte jutters. Bezoek de uitgestrekte stranden, de imposante duinen en het Texelse dennenbos. Die bieden het jaar rond volop mogelijkheden om bijvoorbeeld lekker te fietsen, wandelen of solex te rijden.

Texelse natuurgebieden, zoals de Muy en de Slufter, die in open verbinding met zee staan, zijn beslist een bezoekje waard. Lekker sporten tijdens de vakantie? Texel is de ultieme sportbestemming. Mountainbiken, hardlopen, kitesurfen, wavesurfen, windsurfen, golfen en parachutespringen, het kan hier allemaal.

Ook bij minder weer zijn er voldoende mogelijkheden om erop uit te gaan. Natuurlijk met vakantieboerderij Hoeve Vianen als start- en eindpunt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

De leukste activiteiten tijdens je Texel vakantie

Kies een activiteiten categorie en maak jouw selectie
sportief-en-bewegen

Bewegen & Actie

Bekijken
IMG_2378

Tips voor de kids

Bekijken
cultureel-educatief

Cultuur & Educatie

Bekijken
eten-drinken

Eten & Drinken

Bekijken

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram