Vakantie Texel met hond

Vakantiehuis Texel met hond

Je wilt je hond mee tijdens je weekend, midweek of vakantie naar Texel? Hoeve Vianen heeft drie hondvriendelijke vakantiehuizen op Texel waar je een hond mee kunt nemen. Dit zijn onze vakantiehuizen De Muy, De Vuurtoren en Hogezandskil.

Wij zorgen ervoor dat jij, je reisgezelschap en je trouwe viervoeter een fijn verblijf op Texel kunnen hebben. Texel is een zeer geschikt eiland voor honden door de vele natuur en gastvrije horecagelegenheden. Op veel Texelse stranden zijn honden namelijk welkom en mogen ze het hele jaar door los lopen. Daarnaast zijn ze welkom in veel strandpaviljoens en de meeste natuurgebieden van Texel.

Je rijdt vanaf de TESO boot rechtstreeks naar onze vakantiewoningen toe. Hiervoor is wachten bij een receptie niet nodig. Door onze kleinschalige omvang is het zelden heel druk tijdens de check-in. Dat is wel zo prettig als je een hond bij je hebt, zeker na een autoreis. 

Geef tijdens je boeking op onze website eenvoudig aan dat je een huisdier meeneemt door dit in onze boekingssysteem aan te vinken als addon. Ons grote erf en grote tuin maakt Hoeve Vianen tot een geschikte plek wanneer je je hond meeneemt.

Dit zijn onze accommodaties waar je je hond mee mag nemen

 
 
 
 
Bekijken

10 personen vakantiehuis

De Vuurtoren

dog
1x
 
 
 
 
Bekijken

12 personen vakantiehuis

De Muy

dog
1x
 
 
 
 
Bekijken

2 tot 4 personen vakantiehuis

Hogezandskil

dog
1x

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram