Vakantie Texel met hond

Natuurhuisje aan zee met hond

Hoeve Vianen heeft hondvriendelijke vakantiehuizen op Texel waar je een hond mee kunt nemen in de buurt van zee en strand. Dit zijn onze vakantiehuizen De Muy, De Vuurtoren, De Slufter, De Roggesloot en Hogezandskil.

Wij zorgen ervoor dat jij, je reisgezelschap en je trouwe viervoeter een fijn verblijf op Texel kunnen hebben. Texel is een zeer geschikt eiland voor honden door de vele natuur en gastvrije horecagelegenheden. Op veel Texelse stranden zijn honden namelijk welkom en mogen ze het hele jaar door los lopen. Daarnaast zijn ze welkom in veel strandpaviljoens en de meeste natuurgebieden van Texel.

Geen lange wachttijd en veel ruimte

Je rijdt vanaf de TESO boot rechtstreeks naar onze vakantiewoningen toe. Hiervoor is wachten bij een receptie niet nodig. Door onze kleinschalige omvang is het zelden heel druk tijdens de check-in. Dat is wel zo prettig als je je viervoeter bij je hebt, zeker na een autoreis.

Geef tijdens je boeking op onze website eenvoudig aan dat je een huisdier meeneemt door dit in onze boekingssysteem aan te vinken als addon. Ons grote groene erf met grote tuin maakt Hoeve Vianen tot een geschikte plek wanneer je je hond meeneemt.

Vuurwerkvrij vakantiehuis tijdens oud en nieuw

Voor veel honden is de jaarwisseling geen pretje door harde vuurwerkgeluiden. Hoeve Vianen is vuurwerkvrij tijdens Oud & Nieuw en onze hoeve is omringt door natuur, waardoor van vuurwerk geen last is in de nabijheid. Dus verruil snel de vuurwerkstress voor een ontspannen verblijf op onze hoeve!

Benieuwd naar onze hondvriendelijke vakantiehuizen?

Bekijk onze Farm Lodges

@HoeveVianen

Volg ons op Instagram